Access Bars

Terapia energetica primita de la Univers
Access Bars este o terapie energetica, un instrument din multiplele instrumente Access Consciousness, cu ajutorul carora eliberam programele pe care ni le-am creat sau care ne-au fost create si datorita carora nu am putut primi de la Univers ceea ce trebuia sa primim, astfel incat sa functionam constient, fara nici un fel de judecata.

Bars sunt 32 de puncte pe cap unde am stocat toate gandurile, ideile, convingerile, consideratiile, emotiile si atitudinile pe care le-am crezut importante in toate vietile avute. Cand rulam bars este ca atunci cand apasam butonul sterge din computerul nostru.
Cand rulam bars, undele cerebrale incetinesc, si pot fi accesate astfel comportamentele, sistemele de credinta si punctele de vedere acumulate din copilarie si chiar din alte vieti. Vom incepe sa fim mai prezenti, iar trecutul nu se va mai proiecta in viitor in acelasi fel. Prin rularea bars vom schimba, de fapt, probabilitatile posibilitatilor viitoare.

Bars este despre a invata sa primesti. Sa primesti cu adevarat este sa lasi corpul sa creeze alte alegeri si alte posibilitati. Si atunci viata noastra se va schimba…toate convingerile, atitudinile, gandurile referitoare la putere, implanturi, bani, control, creativitate, vise, forma si structura, bucurie, tristete, constienta, corp, pace, calm, comunicare, etc incep sa ia o noua turnura catre o viata mai buna, implinita, fericita.
“Cere si ti se va da” este una din legile universului. Este unul din modurile in care lucrurile functioneaza aici pe pamant.