Aromaterapie

[vc_row full_width=”stretch_row_content” inverse=”” css=”.vc_custom_1541668973063{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”3em”][trx_call_to_action style=”1″ subtitle=”Relaxare profunda cu aromaterapie” description=”Masajul aromaterapeutic se efectueaza cu o parte din tehnicile de masaj suedez (somatic) insa mai lente, tandre, pentru a facilita intrarea uleiului în piele, dar si pentru o relaxare profunda. In plus fata de masajul suedez se executa masajul fetei si al scalpului.

Uleiurile esentiale ajuta la relaxare, stimuleaza circulatia limfatica si sanguina a pielii, intensifica detoxificarea naturala a organismului. Terapia prin masaj întinereste, hraneste si curata pielea.

Masajul aromaterapeutic ajuta efectiv la eliminarea stresului, a oboselii, la relaxarea corpului. Joaca un rol important în preventie si în mentinerea sanatatii. Efectele uleiurillor esentiale sunt benefice nu numai prin masaj, ci si prin inhalare.”][/trx_call_to_action][vc_empty_space height=”3em”][/vc_column][/vc_row]