Despre Noi

De ce sa alegi Neroli Life?

Masajul – atingere miraculoasa!…Ceea ce se intampla in timpul unei terapii sau a unui masaj efectuat de mana unui terapeut profesionist, pasionat de munca sa, are influenta majora asupra sanatatii celor interesati de sanatate si de armonia propriului corp.

Masajul nu este un lux, asa cum il considera unii oameni, masajul este o metoda foarte eficienta de mentinere a sanatatii, de prevenire a multor afectiuni si incetinirea  proceselor de imbatranire. In societatea orientala masajul este parte a sistemului  medical, fiind recomandat de medici.

Organismul uman este format din miliarde de celule, cat se poate de diferite. Grupele de celule care indeplinesc aceeasi functie formeaza tesuturi – muscular, nervos, osos, conjunctiv, etc. Organele umane – inima, rinichii, plamanii, etc, sunt formate din toate aceste tipuri de tesuturi. Acestea formeaza la randul lor sisteme – cardio-vascular, nervos, locomotor, respirator, etc.

Toate aceste organe si sisteme indeplinesc zilnic aceleasi functii. Regimul acestei activitati complexe si variate a organismului depinde in mare masura de posibilii excitanti, inclusiv de masaj.

Prin urmare, masajul reprezinta totalitatea mijloacelor de influentare mecanica dozata, asupra corpului uman, realizate cu ajutorul mainilor sau diferitelor aparate speciale, in scop terapeutic sau profilactic.

La omul contemporan, stresat in permanenta, masajul isi are o pozitie deloc neglijabila impotriva oboselii fizice, psihice, in prevenirea unor afectiuni cu caracter profesional si in tratarea unor boli si traumatisme in special la nivelul aparatului locomotor si recuperare.

Printre  beneficiile masajului enumeram:

–      Imbunatateste circulatia sangvina (cu 10-15%) si limfatica, indepartand deseurile si toxinele si aducand oxygen si nutrienti la nivelul celulelor

–      Ajuta la detensionarea muschilor contractati si ii stimuleaza pe cei slabi, flasci, determinand elasticitatea lor

–      Mareste  secretiile si excretiile corpului, contribuind la imbunatatirea metabolismului

–      Echilibreaza sistemul nervos

–      Influenteaza activitatea organelor interne (in special reflexoterapia)

–      Mareste amplitudinea de miscare la nivelul articulatiilor.

Cunoasterea tuturor acestor efecte ale masajului face posibila o mai buna intelegere a beneficiilor aduse de masaj asupra sanatatii fizice si psihice a corpului uman.

Ce ne recomanda?

0%
Energie
0%
Concentrare
0%
Dexteritate
Personalul nostru

Faceți cunoștință cu experții noștri

Molly Summers
Molly Summers
Massagist
Testimoniale

Ce parere au clientii nostri

Servicii excelente, produse de foarte buna calitate, iar Claudia este o profesionista si un om extraordinar! Multumesc!

Claudia Ionita

Toată lumea are nevoie de o clipă de relaxare…

Suntem aici pentru a vă oferi tot profesionalismul necesar unei clipe perfecte!