Masaj cu Pietre Calde

Pietrele calde - o placere deosebita
Masajul cu pietre calde este o practica obisnuita, frecventa în tarile orientale. Efectuata cu profesionalism si competenta, terapia are efect imediat. Se folosesc doar pietre vulcanice si/sau minerale, pietre din tuful vulcanic (o roca rezultata în urma sedimentarii compusilor vulcanici-cenusa, nisipuri). Evident, conteaza marimea si asezarea lor pe corp.

Probleme pe care medicina moderna nu reuseste sa le remedieze îsi pot gasi rezolvarea prin masajul cu pietre calde, o terapie blânda, al carui principal avantaj este ca nu prezinta efecte secundare.

Dispunerea într-o anumita forma a pietrelor vulcanice pe chakre ( principale centre energetice localizate în diverse regiuni vitale ale corpului) le amplifica considerabil actiunea.. Pietrele nu fac decât sa dirijeze energia din aceste zone, scotând excesul sau aducand un aport .

Centrele de infrumusetare dar si centrele de medicina alternativa folosesc in mod frecvent masajul cu pietre calde.

Beneficiile masajului cu pietre calde
remediaza afectiunile coloanei vertebrale (hernia de disc etc.), ale muschilor (crampe, spasme, contracturi) si articulatiilor;
caldura pietrelor favorizeaza o buna circulatie sanguina aducand un aport importrnt de oxigen si nutrienti in celule;
stimuleaza sistemul limfatic, care transporta deseurile si toxinele din organism;
inlatura durerile de spate, durerile cauzate de artrita, osteoartrita, sciatica;
calmeaza sistemul nervos, inlatura stresul, anxietatea, tensiunea nervoasa, insomnia, depresia.

Amintiti-va toate aceste beneficii aduse sanatatii inainte sa va invinovatiti ca ati cheltuit prea mult sau sa considerati ca masajul este un moft .

Nu este o idee buna sa faceti masaj cu pietre calde daca aveti febra, infectii, inflamatii, osteoporoza sau alte probleme pentru care medicul nu va recomanda acest tip de masaj.