Terapie Raindrop

Echilibreaza organismul fizic, mental si emotional
Terapia Raindrop este o terapie cu multe beneficii, echilibreaza organismul din punct de vedere fizic, mental si emotional.

In Terapia Raindrop se folosesc uleiuri esentiale pure, nediluate, in numar de 7 plus o combinatie de ulei de baza cu alte cateva uleiuri esentiale folosit ca baza la inceputul si sfarsitul terapiei, avand proprietati antimicrobiene, antivirale, si antiinflamatoare cu scopul de a sustine si mentine curbura si postura normala a coloanei vertebrale.

Masajul se efectueaza picurand uleiurile esentiale rand pe rand pe coloana vertebrala si muschii paravertebrali, dupa o tehnica veche a indienilor nativi Lakota, cu miscari de mangaiere specifice, astfel incat porii se deschid, iar uleiurile esentiale patrund in straturile profunde ale pielii pana la nivelul articulatiilor coloanei vertebrale.

Este o combinataie de aromaterapie, masaj si reflexoterapie care reduce durerile musculare si articulare, inlatura bacteriile si virusii, reduce inflamatiile, echilibreaza si elibereaza emotiile negative.

In cazul unor afectiuni se recomanda 7-8 sedinte la interval de o saptamana, iar pentru mentinerea unui echilibru emotional ori de cate ori este nevoie dar nu mai mult de o data pe saptamana.